3 Gusht 2018, 14:32

Spend as much as you want, Mary warns this horoscope sign for wholesale leks

Shpenzoni sa të doni, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi për lekë me shumicë

XING

Shpenzoni sa të doni, Meri paralajmëron këtë shenjë

Astrologe Meri njofton se sot asteroidi Xiron ndodhet afër me asteroidin Urania. Asteroidi Urania ndikon tek llogaritë, pengesat, kushtëzimet, sjell zgjidhje praktike, të zgjuara dhe rivlerësim të talenteve e mundësive nga e para. Është përmbysja e fatit të keq dhe marrja e situatës në dorë shkruan Meri.

Përgjithësisht ka lajme të mira për të gjitha shenjat, por Peshqit duket se do jenë me fat. Meri i sugjeron të shpenzojnë sa të dojnë sepse nuk do të mbeten pa para. Aty ku mbaron fillon shkruan Meri.

"Peshqit mund te shpenzojne pa friken se do mbeten pa gje. Ka mundesi qe aty ku mbaron fillon".