2 Korrik 2023, 00:39

Storm and heavy rain, tourists leave the beach

Stuhi dhe reshje të dendura shiu, turistët braktisin plazhin

XING

Stuhi dhe reshje të dendura shiu, turistët braktisin plazhin

Është korrik por kshtet e motit nuk janë ende të qëndrueshme, sidomos këtë fundjavë.

Stuhia e fortë e erës dhe reshjet e dendura të shiut kanë përfshirë Shëngjinin.

Në kushtet e paqëndrueshme atmosferike, pushuesit janë detyruar të braktisin plazhin.

Burimi: Top Channel