9 Gusht 2019, 16:17

Stress for fun in Vlora, Casey sends a message from Canada

Stresi për qejf në Vlorë, Keisi i dërgon një mesazh nga Kanadaja

XING

Stresi për qejf në Vlorë, Keisi i dërgon një mesazh nga

Ndarja e tyre ka qenë në qendër të vëmendjes këto ditë, por sërish Stresi dhe Keisi kanë vendosur mos ta konfirmojnë. Madje Stresi deklaroi se dasma do bëhet, por ndryshe veproi Keisi. Ajo u largua për në Kanada dhe së fundmi ka bërë statuse ku tregon se është e zhgënjyer pas ndarjes.

Stresi për qejf në Vlorë, Keisi i dërgon një mesazh nga

Ditën e sotme bukuroshja brune ka postuar një foto ku në shprehje të fytyrës duket paksa e mërzitur e këtë lë të kuptohet edhe nga përshkrimi.

Stresi për qejf në Vlorë, Keisi i dërgon një mesazh nga

"Kur bie shi, kërko për ylberin, kur është errësirë, kërko për yjet", shkruan Keisi duke i dhënë kështu një mesazh Stresit se ajo do t'ja dalë ta kalojë edhe këtë situatë që po kalon.

Stresi për qejf në Vlorë, Keisi i dërgon një mesazh nga

Ndërkohë Stresi ndodhet në Vlorë duke bërë qejf me miqtë e tij dhe duke xhiruar videoklipin e ri.

Stresi për qejf në Vlorë, Keisi i dërgon një mesazh nga

Stresi për qejf në Vlorë, Keisi i dërgon një mesazh nga

Stresi për qejf në Vlorë, Keisi i dërgon një mesazh nga

Stresi për qejf në Vlorë, Keisi i dërgon një mesazh nga

Stresi për qejf në Vlorë, Keisi i dërgon një mesazh nga

Stresi për qejf në Vlorë, Keisi i dërgon një mesazh nga

Stresi për qejf në Vlorë, Keisi i dërgon një mesazh nga