22 Janar 2022, 20:58

Stress what it does not say about Angel: It has nothing to do with the word VIP, sit on discs, kiss one ...

Stresi ç'nuk thotë për Einxhelin: Nuk ka lidhje me fjalën VIP, rri diskove, puthu me njërin...

XING

Stresi ç'nuk thotë për Einxhelin: Nuk ka lidhje me

I ftuar së fundmi në emisionin "Stay Tuned", Stresi ka bërë një deklaratë të fortë për Einxhelin. Ai ka thënë se moderatorja nuk ka lidhje me fjalën "VIP" dhe se është egoiste. Reperi ka rikujtuar dhe debatin e tyre të ashpër (Lexo këtu), duke mohuar se i ka kërkuar falje.

Stresi ç'nuk thotë për Einxhelin: Nuk ka lidhje me

“Egoiste shumë, naive shumë. Nuk është modeli për ta ndjekur. Ajo në “Big Brother” kishte deklaruar që e kanë sharë e më pas i kanë kërkuar falje. Jo vajzë e dashur. Nuk të kam kërkuar falje e as nuk të kërkoj falje. Ajo nuk ka lidhje me fjalën VIP. Ka qenë gjithë jetën në disco darkave, puthu me njerin…”, është shprehur Stresi.

Stresi ç'nuk thotë për Einxhelin: Nuk ka lidhje me

Reperi ka dhënë dhe një mendim për Dagzin, për të cilin ka thënë: “I shkreti ai. Unë e shoh si peshk atë”.

Stresi ç'nuk thotë për Einxhelin: Nuk ka lidhje me

Stresi ç'nuk thotë për Einxhelin: Nuk ka lidhje me

Stresi ç'nuk thotë për Einxhelin: Nuk ka lidhje me

Stresi ç'nuk thotë për Einxhelin: Nuk ka lidhje me

Stresi ç'nuk thotë për Einxhelin: Nuk ka lidhje me

Stresi ç'nuk thotë për Einxhelin: Nuk ka lidhje me