31 Gusht 2018, 10:09

Surprise: Former BB resident concludes celibacy, secretly married

Surprizë: Ish-banorja e BB i jep fund beqarisë, martohet fshehurazi

XING

Surprizë: Ish-banorja e BB i jep fund beqarisë, martohet fshehurazi

Ish-banorja e shtëpisë së "Big Brother", Dona Pjetri, i ka habitur të gjithë ndjekësit në Instagram kur në profilin e saj ka publikuar disa foto e veshur nuse.

Surprizë: Ish-banorja e BB i jep fund beqarisë, martohet fshehurazi

Ajo i lajmëronte të gjithë se ishte martuar fshehurazi dhe se dita e djeshme ishte dita më e lumtur e jetës.

Surprizë: Ish-banorja e BB i jep fund beqarisë, martohet fshehurazi

"Surprizë. Gjërat më të bukura bëhen fshehurazi. Dita më e bukur e jetës."- shkruante Dona në fotot e publikuara, ku e kishte fshehur fytyrën e partnerit të saj.

Surprizë: Ish-banorja e BB i jep fund beqarisë, martohet fshehurazi

Surprizë: Ish-banorja e BB i jep fund beqarisë, martohet fshehurazi

Surprizë: Ish-banorja e BB i jep fund beqarisë, martohet fshehurazi