15 Qershor 2023, 14:23

Surprisingly, inflation has increased in Sweden and Beyonce is the cause

E habitshme, por në Suedi është rritur inflacioni dhe shkak është Beyonce

XING

E habitshme, por në Suedi është rritur inflacioni dhe shkak

Inflacioni në Suedi është rritur ndjeshëm. Shkak është bërë turneu botëror i këngëtares me famë botërore, Beyonce. Fillimi i turneut botëror të Beyonces në Suedi muajin e kaluar ndezi një furi të tillë kërkesash për hotele dhe ushqime në restorante, saqë është shfaqur në statistikat ekonomike të vendit.

Një vlerësim sugjeron se ecuria mund të arrijë pothuajse 2 miliardë paund deri në kohën kur përfundon në Shtator. Koncertet e Stokholmit, ku Beyonce performoi në një turmë prej 46,000 personash për dy netë, thuhet se tërhoqën fansa nga e gjithë bota, veçanërisht SHBA, ku luajtën një rol të rëndësishëm kursi i këmbimit të dollarit me koronën, monedha vendase suedeze.

E habitshme, por në Suedi është rritur inflacioni dhe shkak