22 Gusht 2018, 18:53

Sweet moments during your birthday, see how old you get today Vedat Ademi

Momente të ëmbla gjatë ditëlindjes, shihni sa vjeç mbush sot Vedat Ademi

XING

Momente të ëmbla gjatë ditëlindjes, shihni sa vjeç

Këngëtari i hiteve 'Një jetë me ty', 'Emrin tim' etj, Vedat Ademi, është një ndër personazhet më të ndjekur e më të komentuar nga publiku shqiptar.

Momente të ëmbla gjatë ditëlindjes, shihni sa vjeç

Vedati ka lindur më 22 gusht të vitit 1982 dhe ditën e sotme ka festuar 36-vjetorin e lindjes. Mikesha e tij, Rezarta Shkurta, e ka uruar këngëtarin nëpërmjet një videoje mjaft të veçantë në Instagram, ku Vedati shfaqet në momente të ëmbla me bashkëshorten dhe dy djemtë e tij.

Momente të ëmbla gjatë ditëlindjes, shihni sa vjeç

"U bëfsh 100 vjeç! Jam shumë e bekuar që kam një mik të vërtetë si ti në jetën time."- ka shkruar Rezarta për Vedatin në postim.