27 Janar 2022, 18:32

Sword Butcher reveals the meaning of the boy's name: I do not change diapers because it does not suit the husband

Shpat Kasapi zbulon kuptimin e emrit të djalit: Pelenat s'ja ndërroj se nuk i shkon burrit

XING

Shpat Kasapi zbulon kuptimin e emrit të djalit: Pelenat s'ja

Shpat Kasapi është bërë baba për herë të parë. Ai dhe partnerja e tij Selvije janë bërë prindër të një djali, të cilin e kanë pagëzuar me emrin Roel.

Shpat Kasapi zbulon kuptimin e emrit të djalit: Pelenat s'ja

I ftuar sot në emisionin “Shqipëria Live”, Shpati ka zbuluar domethënien e emrit të djalit.

Shpat Kasapi zbulon kuptimin e emrit të djalit: Pelenat s'ja

“Emrin e vendosëm të dy së bashku. Roel do të thotë gur i çmuar në anglisht dhe gjuhën franceze. Mendoj t’i dedikoj një këngë djalit, ndërkohë po punoj me dy këngë të reja.”

Shpat Kasapi zbulon kuptimin e emrit të djalit: Pelenat s'ja

Ndër të tjera tha se nuk e ka problem që të kujdeset për djalin kur nuk ka mundësi partnerja, ndërsa për ndërrimin e pelenave u shpreh: “Nuk i shkon burrit tani të flasim drejt.”

Shpat Kasapi zbulon kuptimin e emrit të djalit: Pelenat s'ja

Shpat Kasapi zbulon kuptimin e emrit të djalit: Pelenat s'ja

Shpat Kasapi zbulon kuptimin e emrit të djalit: Pelenat s'ja

Shpat Kasapi zbulon kuptimin e emrit të djalit: Pelenat s'ja

Shpat Kasapi zbulon kuptimin e emrit të djalit: Pelenat s'ja

Shpat Kasapi zbulon kuptimin e emrit të djalit: Pelenat s'ja