20 Gusht 2019, 12:58

Talk about the two tourists who lost in the Albanian Alps, that's what happened

Flasin dy turistet që ishin në kërkim në Alpet Shqiptare, ja ç'i kishte ndodhur

XING

Flasin dy turistet që ishin në kërkim në Alpet Shqiptare, ja

Dy turistet njëra gjermane dhe tjetra polake u gjetën dje shëndoshë e mirë. Guiduesi i Bjeshkëve të Nemuna, Gzim Murati ishte ai që i gjeti dy vajzat gjatë punës së tij me turistët që vizitonin terrenin e vështirë.

Dy turistet i kanë treguar Muratit se nuk kanë pasur internet për të komunikuar dhe nuk e dinin që ishin në kërkim.

“I gjetën,shëndosh e mirë,afër Vuthajve,thjeshtë thanë se nuk kemi pas internet,edhe se nuk kemi ditë se dikush po na kërkon.”-ka shkruar Murati.

Flasin dy turistet që ishin në kërkim në Alpet Shqiptare, ja