22 Janar 2022, 10:44

Tan Brama introduces his kids, they surprise him at Big Brother Vip's house

Tan Brama prezanton fëmijët e tij, ata e surprizojnë në shtëpinë e Big Brother Vip

XING

Tan Brama prezanton fëmijët e tij, ata e surprizojnë në

“Vëllai i Madh” ka vendosur të surprizojë Tanin. Ai është shprehur në dhomën e rrëfimit se i mungojnë shumë fëmijët e tij edhe pse ka vetëm dy javë brenda shtëpisë.

Tan Brama prezanton fëmijët e tij, ata e surprizojnë në

Mbrëmjen e djeshme Tani është surprizuar nga djali dhe vajza e tij.

Tan Brama prezanton fëmijët e tij, ata e surprizojnë në

Ai u emcocionua shumë nga kjo surprizë dhe mes lotësh ka takuar të shtrenjtët e tij.

Tan Brama prezanton fëmijët e tij, ata e surprizojnë në

Tan Brama prezanton fëmijët e tij, ata e surprizojnë në

Tan Brama prezanton fëmijët e tij, ata e surprizojnë në