28 Janar 2022, 23:05

Tani or Egzona? Here's which resident left the house

Tani apo Egzona? Ja cili banor u largua nga shtëpia

XING

Tani apo Egzona? Ja cili banor u largua nga shtëpia

Egzona dhe Tani kanë qene dy të nominuarit e kësaj jave. Ata mund të quhen realitvisht banorë të rinj pasi kanë nisur rrugëtimin shumë më mbrapa të tjerëve.

Tani apo Egzona? Ja cili banor u largua nga shtëpia

Publiku vendosi që kjo eksperiencë të ndërpritet përfundimisht për Egzonën.

Tani apo Egzona? Ja cili banor u largua nga shtëpia

Ndërsa Tani vazhdon garën duke qenë shumë pranë finales. 

Tani apo Egzona? Ja cili banor u largua nga shtëpia

Me mërzitje dhe emocion banorët përcollën gazetaren.

Tani apo Egzona? Ja cili banor u largua nga shtëpia

Tani apo Egzona? Ja cili banor u largua nga shtëpia

Tani apo Egzona? Ja cili banor u largua nga shtëpia

Tani apo Egzona? Ja cili banor u largua nga shtëpia

Tani apo Egzona? Ja cili banor u largua nga shtëpia

Tani apo Egzona? Ja cili banor u largua nga shtëpia

Tani apo Egzona? Ja cili banor u largua nga shtëpia