3 Qershor 2023, 09:47

The Albanian beauty wins the crown of the most beautiful in Egypt

Bukuroshja shqiptare fiton në Egjipt kurorën e më të bukurës

XING

Bukuroshja shqiptare fiton në Egjipt kurorën e më të

Mejreme Hajdaraj, bukuroshja shqiptare nga Kosova është shpallur fituese e çmimit 'Miss Elite World 2023' në Egjipt.

Bukuroshja shqiptare fiton në Egjipt kurorën e më të

Bukuria e saj ka tërhequr vëmendjen e jurisë, duke i dhënë shqiptares kurorën e më të bukurës e duke na bërë të gjithëve krenarë.

Bukuroshja shqiptare fiton në Egjipt kurorën e më të

“Unë jam Mejreme Hajdaraj. Jam 22 vjeçe, modele profesioniste që nga viti 2016. E dua botën e artit në përgjithësi. Kam qenë pjesë e shumë konkurseve të bukurisë për të fituar, por edhe për të ditur më shumë për kulturën e të tjerëve, për të mësuar më shumë rreth modelingut dhe gjithashtu për të treguar më shumë për veten time”, ka thënë bukuroshja në biografinë e dorëzuar në faqen zyrtare të konkursit Miss Elite World ku edhe u shpall fituese.

Bukuroshja shqiptare fiton në Egjipt kurorën e më të

Mejreme ka fituar edhe ‘Miss Globe Kosovo 2022’ dhe ‘Mis Grande Kosovo 2021’.