21 Gusht 2018, 12:00

The Albanian makeup makes the world a makeup for a dead woman

Grimieri shqiptar shokon botën, i bën makeup një gruaje të vdekur

XING

Grimieri shqiptar shokon botën, i bën makeup një gruaje të

Grimieri shqiptar me famë botërore, Mario Dedivanoviç, së bashku me mikeshën e tij, Kim Kardashian, kanë shokuar botën kur në puntatën e kaluar të 'Keeping up with the Kardashians" u shfaqën në një trajnim për të grimuar njerëzit e vdekur.

Grimieri shqiptar shokon botën, i bën makeup një gruaje të

Mirëpo gjatë vizitës në mort ata janë tronditur kur u është dashur të shikojnë një grua të vdekur, të cilës duhet ti vendosnin makeup. Në një moment ata kanë kuptuar se në fakt gruaja ishte gjallë dhe janë lehtësuar.

Grimieri shqiptar shokon botën, i bën makeup një gruaje të

Marios i ka pëlqyer ideja për të grimuar të vdekurit, në mënyrë që të mbahen mend të bukur në momentet e fundit por u shpreh se nuk do të mund të publikonte foto në Instagram apo në tapetin e kuq.

Grimieri shqiptar shokon botën, i bën makeup një gruaje të

Grimieri shqiptar shokon botën, i bën makeup një gruaje të