20 Maj 2018, 23:28

The Albanian singer is playing live, the moderator says bluntly: Your husband has 2 dear ones

Shokohet live këngëtarja shqiptare, moderatori ja thotë troç: Burri jot ka 2 të dashura

XING

Shokohet live këngëtarja shqiptare, moderatori ja thotë

E ftuar "n'Kosovë show" sot ishte këngëtarja shumë e dashur për shqiptarët, Adelina Ismaili e cila vetëm një ditë më parë publikoi videoklipin e saj më të ri me titull "T'iqja" duke u rikthyer kështu në muzikë.

Shokohet live këngëtarja shqiptare, moderatori ja thotë

I pyetur nga moderatori nëse bashkëshorti i saj e ka shtyrë që të vazhdojë karrierën, Adelina u shpreh se ajo është me fat në këtë pjesë.

Shokohet live këngëtarja shqiptare, moderatori ja thotë

"Jam me fat që kam Valin, është motivim. Ai e do karrierën time më shumë se unë. Këtë ta garantoj. Kur flet për atë punë, flet me pasion, me dashuri. Kurse unë kohët e fundit jam Kuku djali, kuku djali", u shpreh Adelina.

Shokohet live këngëtarja shqiptare, moderatori ja thotë

"Vali paska dy të dashura...", i tha moderatori Shpëtim Desku duke e habitur Adelinën e cila shtangu për një moment dhe e pyeti: "Qysh? Ku i ka bre?"

Shokohet live këngëtarja shqiptare, moderatori ja thotë

"Vali ka dy të dashura, edhe Adelinën, edhe karrierën tënde. I dashuron dy në një", u përgjigj moderatori me humor duke shkaktuar të qeshura./Xing.al

Shokohet live këngëtarja shqiptare, moderatori ja thotë

Shokohet live këngëtarja shqiptare, moderatori ja thotë

Shokohet live këngëtarja shqiptare, moderatori ja thotë

Shokohet live këngëtarja shqiptare, moderatori ja thotë

Shokohet live këngëtarja shqiptare, moderatori ja thotë

Shokohet live këngëtarja shqiptare, moderatori ja thotë