2 Gusht 2018, 17:44

The blow is offensive, Noizy publishes private messages

Fansja e ofendon rëndë, Noizy i publikon mesazhet private

XING

Fansja e ofendon rëndë, Noizy i publikon mesazhet private

Noizy reperi shumë i njohur dhe i komentuar nga mediat është padyshim një ndër më të preferuarit për publikun shqiptar. Këngët e tij kthehen menjëherë në hite dhe kanë një numër të madh klikimesh në Youtube.

Fansja e ofendon rëndë, Noizy i publikon mesazhet private

Pak më parë këngëtari publikoi një foto në Instagram, e cila është e shkëputur nga kënga e tij e re ‘Parku i lojërave’. Në përshkrim të saj ai shkruan: ‘Historia e jetës time’.

Fansja e ofendon rëndë, Noizy i publikon mesazhet private

Mirëpo njëra nga ndjekëset e tij e ka ofenduar këngëtarin duke i thënë se ai ka pjerdh. “Ahh ti ke pjerdh, shumica me ty ahaha shumica 16 vjeçare, që ju duken fjalë të mëdhaja ato tekstet e tua”, i ka komentuar ajo Noizyt.

Fansja e ofendon rëndë, Noizy i publikon mesazhet private

Ky koment është vënë re nga ana e  Noizyt, i cili i ka kthyer duke zbuluar se vajza i ka shkruar atij në privat duke i dërguar zemra e puthje.

“Hyra tek mesazhet dhe më kishe dërguar shumë puthje. Më fal që s’ta kam kthy. Gjithsesi po ta kthej këtu, je shumë e mirë por kam preferenca të tjera”, ia ka kthyer asaj Noizy.

Fansja e ofendon rëndë, Noizy i publikon mesazhet private