5 Prill 2022, 18:31

The boy comes to life, the Albanian stylist becomes a mother for the first time

Vjen në jetë djali, stilistja shqiptare bëhet nënë për herë të parë

XING

Vjen në jetë djali, stilistja shqiptare bëhet nënë

Stilistja e njohur shqiptare, Stela Sallaku është bërë nënë për herë të parë. Lajmin e ëmbël e ka bërë të ditur vetë ajo, me anë të një postimi në rrjete sociale.

Vjen në jetë djali, stilistja shqiptare bëhet nënë

Ndonëse e ka zbuluar vetëm së fundmi, Stela ka sjellë në jetë një djalë para një jave. Ajo nuk e ka zbuluar ende emrin e vogëlushit.

Vjen në jetë djali, stilistja shqiptare bëhet nënë

“Jam bekuar me krijesën më të bukur në mbarë botën. Djali im i vogël, je arritja ime më e madhe, krenaria dhe gëzimi im dhe të dua me gjithë çfarë kam”, ka shkruar Stela.

Vjen në jetë djali, stilistja shqiptare bëhet nënë

Vjen në jetë djali, stilistja shqiptare bëhet nënë

Vjen në jetë djali, stilistja shqiptare bëhet nënë

Vjen në jetë djali, stilistja shqiptare bëhet nënë