30 Janar 2022, 20:36

The creature tells the strange story with the masochist: He tied me to the bed and ...

Krija tregon historinë e çuditshme me mazokistin: Më lidhi në shtrat dhe...

XING

Krija tregon historinë e çuditshme me mazokistin: Më lidhi

Kri Gorasi, një nga vajzat më të komentuara nga "Aventurierët" e që sot e shohim konkurrente në emisionin "It's my love" në Kosovë, ishte e ftuar së fundmi në "Expuls" në RTV Ora. 

Krija tregon historinë e çuditshme me mazokistin: Më lidhi

Gjatë intervistës me Ronaldo Sharkën, Krija u pyet për gjënë më të çuditshme që i ka ndodhur gjatë seksit dhe ajo nuk ngurroi të përgjigjej.

Krija tregon historinë e çuditshme me mazokistin: Më lidhi

"Më ka ndodhur njëherë kur njihem me një djalë, por ishte si tip mazokisti dhe unë e kisha imagjinuar super të mirë. Më lidhi në krevat duart dhe këmbët. Unë isha shumë e gatshme për të provuar gjëra të reja dhe mendova sikur ça do ndodhte", tregoi Kri duke shtuar se nuk i kishte dalë ashtu siç kishte imagjinuar dhe ishte zhgënjyer. Ndiqni më shumë në videon e mëposhtme.

 

Krija tregon historinë e çuditshme me mazokistin: Më lidhi

Krija tregon historinë e çuditshme me mazokistin: Më lidhi

Krija tregon historinë e çuditshme me mazokistin: Më lidhi

Krija tregon historinë e çuditshme me mazokistin: Më lidhi

Krija tregon historinë e çuditshme me mazokistin: Më lidhi

Krija tregon historinë e çuditshme me mazokistin: Më lidhi

Krija tregon historinë e çuditshme me mazokistin: Më lidhi