1 Prill 2022, 22:09

The event that shocked everyone, Olsa Muhameti shows the most difficult moment in 'Match'

Ngjarja që tronditi të gjithë, Olsa Muhameti tregon momentin më të vështirë në ‘Përputhen’

XING

Ngjarja që tronditi të gjithë, Olsa Muhameti tregon momentin

Autorja e ‘Përputhen’ Olsa Muhameti, ishte e ftuar sonte në "Ëndërrtjerrësit", ku ka treguar se momenti më i vështirë në "Përputhen" ka qenë kur Andi dhe Tea duhej të dilnin çift nga emisioni por në atë moment dolën në rrjet fotot e Beartit me Tean.

Ngjarja që tronditi të gjithë, Olsa Muhameti tregon momentin

Orjela: Kur ka qenë momenti më i vështirë në ‘Përputhen’?

Olsa: Mendoj se edhe Bora është dakrd me mua sepse momenti më i vështirë në ‘Përputhen’ ka qenë Andi, ku shohim në rrjet që kishin shpërthyer fotot të Teas dhe Beartit dhe në transmetim duhej të ishte takimi i Teas dhe Andit. Por nga kjo gjë doli edhe diçka e mirë sepse sot Andi dhe Melisa janë akoma çift.

Ngjarja që tronditi të gjithë, Olsa Muhameti tregon momentin

Ngjarja që tronditi të gjithë, Olsa Muhameti tregon momentin

Ngjarja që tronditi të gjithë, Olsa Muhameti tregon momentin

Ngjarja që tronditi të gjithë, Olsa Muhameti tregon momentin

Ngjarja që tronditi të gjithë, Olsa Muhameti tregon momentin