3 Gusht 2018, 10:09

The executioner was discovered, who killed the 23-year-old Albanian in Italy

Zbulohet ekzekutori, ja kush e vrau 23-vjeçarin shqiptar në Itali

XING

Zbulohet ekzekutori, ja kush e vrau 23-vjeçarin shqiptar në Itali

Ditën e djeshme i gjithë opinion publik u trondit pas vrasjes së 23-vjeçarit shqiptar në sheshin Abbazia, në Corato të Barit. Dy persona e ndoqën nga pas Viktorian Picakun dhe e qëlluan atë me dy plumba një në kokë dhe një në mushkri. I riu mbeti i vdekur në vend, ndërkohë që dy ekzekutorët ja mbathën.

Zbulohet ekzekutori, ja kush e vrau 23-vjeçarin shqiptar në Itali

Siç u mësua nga mediat italiane, deri tani dyshohet se ky është një krim pasioni pasi Viktoriani më parë kishte mbrojtur një vajzë. Mirëpo ditën e sotme autoritetet italiane kanë deklaruar se dy autorët që ishin vënë në kërkim, janë vetë dorëzuar në polici.

Zbulohet ekzekutori, ja kush e vrau 23-vjeçarin shqiptar në Itali

Mediat italiane nuk e bëjnë të ditur identitetin e  tyre, por është zbuluar se në deklaratën e tyre ata kanë treguar se nuk donin ta vrisnin, por thjesht ta trembnin të riun shqiptar.

Burimi:Panorama.