17 Gusht 2018, 22:19

The famous actress / actress changes the sex

Shokuese/ Aktorja e njohur turke ndryshon gjininë

XING

Shokuese/ Aktorja e njohur turke ndryshon gjininë

Aktorja e njohur nga seriali turk "Yamak Ahmet", Nil Erkoçlar ka ndryshuar gjininë nga femër në mashkull. 5 vite më parë ajo iu nënshtrua një operacioni për të ndryshuar gjininë dhe ndryshoi gjithashtu edhe emrin.

Shokuese/ Aktorja e njohur turke ndryshon gjininë
Ruzgar

Nga Nil, ajo tashmë njihet si Ruzgar Erkoçlar. Aktorja ka lënë edhe aktrimin dhe është martuar me një vajzë.

Shokuese/ Aktorja e njohur turke ndryshon gjininë
Ruzgar dhe bashkeshortja

Mirëpo së fundmi të njëjtën gjë ka bërë edhe motra e saj. Gul Erkoçlar ka kryer operacionin për ndryshimin e gjinisë dhe ashtu si e motra, ka ndryshuar edhe emrin. Ajo quhet tani Gorkem.

Shokuese/ Aktorja e njohur turke ndryshon gjininë
Gul