16 Gusht 2019, 16:30

The famous Albanian singer wishes his brother a birthday, the similarity between them left us speechless

Ermal Meta uron vëllanë për ditëlindje, ngjashmëria mes tyre na la pa fjalë

XING

Ermal Meta uron vëllanë për ditëlindje, ngjashmëria mes

Kohë më parë kur Ermal Meta triumfoi fitoi festivalin e Sanremos në Itali, u shpreh se rrënjët nuk fshihet dhe që ai është shqiptar nuk do e harrojë kurrë. Njëjtë si rrënjët që nuk harrohen, ashtu ai nuk ka harruar as ditëlindjen e një prej njerëzve më të rëndësishëm për të, vëllau i tij, Rinald Meta.

Ermal Meta uron vëllanë për ditëlindje, ngjashmëria mes

Me rastin e ditëlindjes së Rinaldit, artisti që prej kohësh jeton në Itali, ka ndarë një foto me ndjekësit e tij në instagram ku shfaqet i buzëqeshur me të vëllain.

Ermal Meta uron vëllanë për ditëlindje, ngjashmëria mes

Ai i ka shkruar fjalët e ëmbla të ditëlindjes "Gëzuar ditëlindjen personit që dua më shumë në këtë botë.Vëllai im i mrekullueshëm,më i miri."

Ermal Meta uron vëllanë për ditëlindje, ngjashmëria mes

Përveç dedikimit është e pamundur të mos vihet re ngjashmëria mes dy vëllezërve, që sikur kanë të njëjtët sy e të njëjtën buzëqeshje.Nga ana tjeter, Rinaldi merret me pikturë e Ermali me muzikë, edhe talenti për artin i bashkon akoma më shumë shpirtrat e tyre.

Ermal Meta uron vëllanë për ditëlindje, ngjashmëria mes

Ermal Meta uron vëllanë për ditëlindje, ngjashmëria mes

Ermal Meta uron vëllanë për ditëlindje, ngjashmëria mes

Ermal Meta uron vëllanë për ditëlindje, ngjashmëria mes