6 Gusht 2019, 20:56

The famous singer leaves in the middle of the concert: You don't know how to have fun

Këngëtarja e njohur lë në mes koncertin: Ju nuk dini të argëtoheni

XING

Këngëtarja e njohur lë në mes koncertin: Ju nuk dini të

Këngëtarja e njohur italiane dhe ndër më të komentuarat, Elettra Lamborghini ka mbajtur së fundmi një koncert nga i cili ka mbetur i pakënaqur. 

Këngëtarja e njohur lë në mes koncertin: Ju nuk dini të

Mediat e huaja shkruajnë se Elettra e ka ndërprerë koncertin për shkak të fansave. Pas ngjarjes ajo ka shkruar në Instagram se arsyeja pse e ndërpreu koncertin ishin njerëzit që nuk dinin të argëtoheshin, por shtynin njëri-tjetrin.

Këngëtarja e njohur lë në mes koncertin: Ju nuk dini të

“Nuk kam parë ndonjëherë njerëz që shtynin si kafshë dhe nuk dinin të dëfreheshin", u shpreh Elettra.

Këngëtarja e njohur lë në mes koncertin: Ju nuk dini të

Këngëtarja është shumë e famshme në Itali, por ka fansa edhe nga bota. Ajo numëron mbi 4 milion ndjekës në Instagram dhe arrin shifra rekord klikimesh me këngët e saj.

Këngëtarja e njohur lë në mes koncertin: Ju nuk dini të

Këngëtarja e njohur lë në mes koncertin: Ju nuk dini të

Këngëtarja e njohur lë në mes koncertin: Ju nuk dini të

Këngëtarja e njohur lë në mes koncertin: Ju nuk dini të

Këngëtarja e njohur lë në mes koncertin: Ju nuk dini të