23 Gusht 2018, 12:44

The first day in the garden, see how much Ameli has grown

Dita e parë në kopësht, shihni sa shumë është rritur Ameli

XING

Dita e parë në kopësht, shihni sa shumë është

Që prej lindjes së vajzës së tyre të parë, e gjithë vëmendja e Miriamit dhe Albanit ka qenë tek e vogla, të cilën e kanë publikuar shpesh në profilet e tyre në Instagram.

Dita e parë në kopësht, shihni sa shumë është

Koha kalon shpejt dhe pa kuptuar dhe tashmë vogëlushja Ameli është rritur dhe ditën e sotme ka nisur kopshtin për herë të parë. Miriami ka publikuar një foto dorë për dore me vogëlushen, ku shkruan:

Dita e parë në kopësht, shihni sa shumë është

"Dita jonë e parë në Kopësht. Emocionet e mia nisën shumë ditë e javë më parë ndërkohë që Ameli sot ishte totalisht e relaksuar dhe u lumtura pa mase. Fillim të mbarë të gjithë fëmijeve."

Dita e parë në kopësht, shihni sa shumë është