3 Gusht 2018, 16:42

The friends mocked the weight, today they all harass the drastic transformation

Shokët e tallnin për peshën, sot të gjithë e ngacmojnë pas transformimit drastik

XING

Shokët e tallnin për peshën, sot të gjithë e

Një vajzë 23-vjeçare të cilën shokët dikur e tallnin pse peshonte 130kg ka rrëfyer historinë si u transformua duke humbur rreth 60kg brenda një viti. Elizabeth Jobson nga Durham, thotë se gjatë fëmijërisë e tallnin shumë dhe e përshkruan shkollën e mesme si 'absolutisht të tmerrshme'. Ajo ka treguar se dikur fshihte patatina dhe çokollata në dhomën e saj dhe i konsumonte në fshehtësi. 

Shokët e tallnin për peshën, sot të gjithë e

E motivuar nga dëshira për të veshur bikini, Elizabeth vendosi të binte nga pesha, shkoi në palestër dhe mbajti dietë. Pas transformimit, Elizabeth tregoi se nxënësit e shkollës që dikur e tallnin tani e ngacmojnë dhe duan të dalin me të netëve. 

Shokët e tallnin për peshën, sot të gjithë e

"Ishte e vështirë sepse më mori një vit që të humbasë peshë, shihja veten në pasqyrë çdo ditë. Edhe tani kur e shikoj veten ende ndjehem sikur jam e shëndoshë në krahasim me të gjithë. Por kur shoh një foto para dhe pas shoh ndryshimin e madh", është shprehur 23-vjeçarja.

Shokët e tallnin për peshën, sot të gjithë e

Shokët e tallnin për peshën, sot të gjithë e