6 Janar 2022, 19:34

The girls turn to Bruno: You like yourself a lot

Vajzat i kthehen Brunos: Të pëlqen shumë vetja

XING

Vajzat i kthehen Brunos: Të pëlqen shumë vetja

Sot në “Përputhen” u transmetua takimi i Brunos me Florjanën. Konkurrentja shprehu pëlqim për të që kur u bë pjesë e programit, mirëpo sjellja e saj në takim i habiti të gjithë.

Vajzat i kthehen Brunos: Të pëlqen shumë vetja

Florjana u tregua e distancuar dhe nuk i kurseu kritikat ndaj Brunos. “Të pëlqen shumë vetja”, i tha ajo.

Vajzat i kthehen Brunos: Të pëlqen shumë vetja

Ky koment u mbështet në studio dhe nga Efi e vajzat e tjera.

Vajzat i kthehen Brunos: Të pëlqen shumë vetja

Vajzat i kthehen Brunos: Të pëlqen shumë vetja

Vajzat i kthehen Brunos: Të pëlqen shumë vetja

Vajzat i kthehen Brunos: Të pëlqen shumë vetja