7 Gusht 2018, 18:42

The jail for the mother and stepmother sold the infant son to pedophiles on the Internet

Burg për nënën dhe njerkun, shitën djalin e mitur tek pedofilët në internet

XING

Burg për nënën dhe njerkun, shitën djalin e mitur tek

Një nënë dhe bashkëshorti i saj janë dënuar me burg pasi kanë përdhunuar në mënyrë të përsëritur djalin e saj të mitur dhe e kanë shitur për seks në internet. Berrin Taha, 48 vjeç dhe Christian Lais, 39 e shitën djalin 10 vjeç në rrjetin e errët nga shtepia e tyre në Staufen, Gjermani midis majit 2015 dhe gushtit 2017.

Burg për nënën dhe njerkun, shitën djalin e mitur tek

Të dy pranuan krimet e tyre në gjykatë ku Taha u burgos sot për 12 vjet e gjysmë dhe Lais për 12 vjet. Lais, njerku i djalit të cilin ai e quajnte 'papa', ishte i dënuar më parë për abuzimin e fëmijëve. Taha tha se në fillim pranoi që djali i saj të abusohej që të kënaqte bashkëshortin, por më pas e bëri për paratë. Çifti u dënua për përdhunim, sulme seksuale të rënda të fëmijëve, prostitucion të detyruar dhe shpërndarje të pornografisë së fëmijëve.

Burg për nënën dhe njerkun, shitën djalin e mitur tek

Burg për nënën dhe njerkun, shitën djalin e mitur tek

Burg për nënën dhe njerkun, shitën djalin e mitur tek