2 Prill 2022, 11:34

The latest Instagram change is related to messages and we do not know if you will like it

Ndryshimi më i ri i Instagramit lidhet me mesazhet dhe nuk e dimë a do t'ju pëlqejë

XING

Ndryshimi më i ri i Instagramit lidhet me mesazhet dhe nuk e dimë a do

Instagram po bën disa ndryshime tek mesazhet. Me përditësimin e ri që po përgatit Instagrami do të mund tu përgjigjemi mesazheve pa i hapur ato. 

Ndryshimi më i ri i Instagramit lidhet me mesazhet dhe nuk e dimë a do

Mesazhet e reja do të shfaqen në krye të faqjes teksa ju shfletoni postimet e miqve dhe mund të përgjigjeni duke klikuar mbi mesazhin.

Ndryshimi më i ri i Instagramit lidhet me mesazhet dhe nuk e dimë a do

Deri këtu në rregull, por nuk e dimë nëse do t'ju pëlqejë dhe përditësimi tjetër pasi së shpejti ata që kanë zgjedhur të shkëmbejnë mesazhe me njëri-tjetrin do të shohin gjithashtu cilët nga miqtë e tyre janë aktualisht në linjë. Kështu nuk mund të bëni sikur nuk jeni në linjë kur nuk doni t'i përgjigjeni një mesazhi.

Ndryshimi më i ri i Instagramit lidhet me mesazhet dhe nuk e dimë a do

Këto përditësime nuk do të jenë të disponueshme kudo menjëherë. Kompania thotë se veçoritë e reja "janë të disponueshme në disa vende të zgjedhura dhe është në plane për t'u zgjeruar globalisht".

Ndryshimi më i ri i Instagramit lidhet me mesazhet dhe nuk e dimë a do