12 Qershor 2023, 00:12

The life of luxury on Instagram, Graciano says bluntly: Either they are escorts, or...

Jeta e luksit në Instagram, Graciano e thotë troç: Ose janë eskorta, ose...

XING

Jeta e luksit në Instagram, Graciano e thotë troç: Ose

Në rubrikën "Trotuar" në "E diell" është diskutuar për jetën e luksit që bëhet nga vajzat shqiptare në Instagram. Kjo temë ka shkaktuar shumë debate mes te ftuarve mirëpo një deklaratë e bërë nga balerini i njohur Graciano Tagani mori shumë vëmendje.

Ai u shpreh se vajzat ose blejnë produkte fallco dhe i reklamojnë si origjinale ose ato janë eskorta dhe me lekët që fitojnë arrijnë të sigurojnë produkte të shtrenjta dhe origjinale.

“Ato vajza që reklamojnë në Instagram ose bejme produket false me shumë pak lekë ose janë eskorta.”, tha Graciano.