10 Gusht 2019, 18:40

The lover of dreams! Kylie gets the gift that everyone would love on her 22nd birthday

'I dashuri i ëndrrave', Kylie merr dhuratën që të gjithë do e donin

XING

'I dashuri i ëndrrave', Kylie merr dhuratën që të

Kylie Jenner, një nga femrat më të njohura në botë dhe më të suksesshme, feston sot ditëlindjen e saj të 22-të.

'I dashuri i ëndrrave', Kylie merr dhuratën që të

Për këtë ditëlindje, organizimi ka filluar që prej disa ditësh dhe Kylie zgjodhi që ta festonte në Capri në një jaht tepër luksoz me njerëzit e saj më të dashur.

'I dashuri i ëndrrave', Kylie merr dhuratën që të

Ajo gjendet e rrethuar nga mijëra dhurata por dhurata nga i dashuri i saj Travis Scott duket t’i ketë bërë më shumë përshtypje.

'I dashuri i ëndrrave', Kylie merr dhuratën që të

Ai i ka dhuruar të dashurës së tij një varse e gjitha me diamante që duhet të ketë kushtuar një pasuri të tërë. Varsja mban logon e produkteve të Kylie Jenner. Kjo e fundit ka ndarë video të varses në story me mbishkrimin “O Zot i madh”, duke treguar që dhurata i ka pëlqyer vërtetë shumë dhe i duket e pabesueshme. Mirëpo, kujt nuk do t’i pëlqente?

'I dashuri i ëndrrave', Kylie merr dhuratën që të

Kujtojmë që dhe para katër ditësh, Travis Scott i bëri një surprizë të parakohshme ditëlindjeje. Ai ia mbushi shtepinë plot me trëndafila të kuq.

'I dashuri i ëndrrave', Kylie merr dhuratën që të

'I dashuri i ëndrrave', Kylie merr dhuratën që të

'I dashuri i ëndrrave', Kylie merr dhuratën që të

'I dashuri i ëndrrave', Kylie merr dhuratën që të

'I dashuri i ëndrrave', Kylie merr dhuratën që të

'I dashuri i ëndrrave', Kylie merr dhuratën që të