19 Gusht 2019, 17:38

The Luxury Life of Luana Violca: From Expensive Rides to Lamborghini Cars

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina Lamborghini

XING

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina

Luana Vjollca prej vitesh vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes së mediave dhe çdo gjë që ka të bëjë me të, përbën kuriozitet për publikun. Sot Luana përveçse moderatore është dhe këngëtare e nga ky profesion fiton shumë.

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina

Pak kohë më parë u zbulua se Luana fiton për një natë në koncert 5 mijë euro. Prandaj duke fituar kaq shumë këngëtarja ia ka lejuar vetes luksin e të udhëtuarit në vende të shtrenjta e të pasurit një makinë luksoze.

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina

Sot Luana ka treguar se sërish ka ndryshuar makinë dhe tanimë zotëron një Lamborghini.

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina

Pak ditë më parë ajo shijoi pushimet në Monaco, vendin ku shkojnë VIP-a me famë botërore ndërsa tani është rikthyer për të nisur punën me projektet e reja.

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina

Jeta luksoze e Luana Vjollcës: Nga udhëtimet e shtrenjta tek makina