6 Maj 2019, 09:47

The men in Parliament, the Albanian deputy is covered with a handkerchief

Çmendi meshkujt në Parlament, deputetja shqiptare mbulohet me shami

XING

Çmendi meshkujt në Parlament, deputetja shqiptare mbulohet me shami

Deputetja e Parlamentit të Kosovës, Duda Balje, konsiderohet si një ndër femrat më të tërheqëse e cila ka marrë shpesh vëmendjen me bukurinë dhe fizikun e saj, duke u kthyer në personazhin më të komentuar në media.

Çmendi meshkujt në Parlament, deputetja shqiptare mbulohet me shami

Së fundmi, me rastin e fillimit të Ramazanit, Duda Balje është mbuluar dhe fotografinë e ka ndarë me ndjekësit e saj në Facebook.

Çmendi meshkujt në Parlament, deputetja shqiptare mbulohet me shami

"Gati për lutjen e natës."- shkruan deputetja krahas postimit ku shfaqet me shami në kokë.

Çmendi meshkujt në Parlament, deputetja shqiptare mbulohet me shami

Çmendi meshkujt në Parlament, deputetja shqiptare mbulohet me shami

Çmendi meshkujt në Parlament, deputetja shqiptare mbulohet me shami

Çmendi meshkujt në Parlament, deputetja shqiptare mbulohet me shami

Çmendi meshkujt në Parlament, deputetja shqiptare mbulohet me shami

Çmendi meshkujt në Parlament, deputetja shqiptare mbulohet me shami

Çmendi meshkujt në Parlament, deputetja shqiptare mbulohet me shami