29 Qershor 2023, 15:56

The microscopic bag is sold at auction for $63,000

Çanta mikroskopike shitet në ankand për 63 mijë dollarë

XING

Çanta mikroskopike shitet në ankand për 63 mijë

Një çantë dore e vogël me përmasa më pak se 0,03 inç (0.762 milimetra) u shit për mbi 63,000 dollarë në një ankand online të mërkurën.

Çanta fluoreshente e verdhë-gjelbër bazohet në një dizajn të njohur Louis Vuitton megjithëse është vepër e një kolektivi arti në Nju Jork.

Duke e quajtur krijimin e saj të vogël “Çantë dore mikroskopike”, grupi MSCHF me bazë në Bruklin pretendon se çanta është mjaft e ngushtë për të kaluar nëpër vrimën e një gjilpëre dhe është më e vogël se një kokërr kripë deti.

Ajo u shit së bashku me një mikroskop të pajisur me një ekran dixhital përmes të cilit mund të shihet çanta.

Çanta mikroskopike shitet në ankand për 63 mijë