7 Gusht 2018, 19:42

The Minister cuts with the well-known premier, the hot scene on the beach

Ministri kapet mat me prezantuesen e njohur, skena të nxehta në plazh

XING

Ministri kapet mat me prezantuesen e njohur, skena të nxehta në plazh

E përjavëshmja "Chi" ka publikuar sot disa foto të ministrit të brendshëm italian Matteo Salvini me prezantuesen Elisa Isoardi gjatë pushimeve të tyre në Marittima. Çifti shfaqen duke u përkëdhelur teksa ministri e puth prezantuesen në gjoks dhe e mban në prehër duke treguar se janë shumë të dashuruar.

Ministri kapet mat me prezantuesen e njohur, skena të nxehta në plazh

Matteo dhe Elisa kanë ngrënë një darkë romantike, janë argëtuar në plazh, në bordin e një motoskafi. Pak javë më parë "Chi" zbuloi se çifti kanë nisur bashkëjetesën zyrtarisht dhe kanë marrë një shtëpi në qendër të Romës.

Ministri kapet mat me prezantuesen e njohur, skena të nxehta në plazh

Historia e dashurisë së Matteos dhe Elisës u zbulua në vitin 2015 dhe më pas u konfirmua nga vetë ata.

Ministri kapet mat me prezantuesen e njohur, skena të nxehta në plazh