31 Gusht 2018, 17:51

The monstrous mother, the 23-year-old, kills 2 infant children, as police discovered the crime

Nëna monstër, 23-vjeçarja vret 2 fëmijët e mitur, si e zbuloi policia krimin

XING

Nëna monstër, 23-vjeçarja vret 2 fëmijët e mitur, si

Një seri kërkimesh në Google kanë çuar në arrestimin e një gruaje të e cila është akuzuar për vrasjen e dy fëmijëve të saj. Stephany E. LaFountain, 23 vjeç, nga Alaska akuzohet për vrasjen e dy fëmijëve të saj të mitur, 13-muajshe dhe 4-muajsh. 

Të dy foshnjat ishin të shëndetshëm, por kishin ndalur së marri frymë papritur. 23-vjeçarja kishte kërkuar ndihmë, por policia filloi të hetojë në vdekjen e fëmijës së saj të dytë. Ekipet mjeko-ligjore gjetën një sërë kërkimesh të dyshimta kur hynë në kompjuterin e saj. Një orë para se të telefononte 911, Stephany kishte kërkuar në Google: Mënyrat për të vrarë njerëz pa prova, Si të Kryeni Vrasjen e Përsosur". 23-vjeçarja u arrestua të mërkurën dhe do të paraqitet në gjykatë të premten. 

Nëna monstër, 23-vjeçarja vret 2 fëmijët e mitur, si