15 Qershor 2023, 19:41

The Montenegrin singer steals his song 'Theje', Alban Ramosaj reacts indignantly: You slandered us...

Këngëtari malazez i vjedh këngën 'Theje', Alban Ramosaj reagon i revoltuar: Na e shpifët...

XING

Këngëtari malazez i vjedh këngën 'Theje', Alban

Alban Ramosaj ka reaguar i revoltuar në rrjete sociale pasi një artist malazez, Ermal Fenca, i ka vjedhur këngën "Theje". Ai  e ka përvetësuar këngën dhe melodinë, duke e titulluar “Vrati je”, që në gjuhën serbo-malazeze do të thotë “Kthehu pas”.

“Kopja është forma më e lartë e të të komplimentuarit. Por të vjedhin ‘Theje’ në këtë lloj forme?…”, ka shkruar fillimisht Albani.

Këngëtari malazez i vjedh këngën 'Theje', Alban

Më pas ai i ka bërë tag malazezit duke i thënë se duhet t'i vijë turp.

“Ermal Franca, ti dhe i ashtuquajturi grupi yt kreativ duhet të jeni të turpëruar. Më shumë për faktin se ju jeni një reprezantues në Eurovision në të njëjtën kohë që ‘Theje’ u publikua”, ka shkruar këngëtari.

Këngëtari malazez i vjedh këngën 'Theje', Alban

Në një status tjetër, Albani ka shkruar:

“Jam kaq i lodhur duke ‘mbyllur gojën’ që të mos përzihem me energji ‘arrogante’ apo ‘të pasjellshme’. Por është bërë kaq e lodhshme…Duke nisur me ju ‘artistët’ e vendit tonë (e dini mirë se kush jeni) e duke vazhduar me tipa si puna e këtij që postova më herët. Po si more vëlla e quani veten kreativë apo artistë? A s’keni një çikë dinjitet? Na mbytet, na e shpifët. Keni humbur fillin, themelin dhe arsyen për çfarë e keni nisur këtë rrugëtim që quhet muzikë?".

Këngëtari malazez i vjedh këngën 'Theje', Alban