1 Qershor 2023, 09:59

The old grudges continue, Adi Krasta gets attention with the last action against Luiz Ejlli

Vazhdojnë inatet e vjetra, Adi Krasta merr vëmendje me veprimin e fundit ndaj Luiz Ejllit

XING

Vazhdojnë inatet e vjetra, Adi Krasta merr vëmendje me veprimin e

Adi Krasta kishte ftuar në programin "A Krasta show" aktoren Eva Alikaj. Gjatë intervistës Krasta nuk mund të mos e pyeste për eksperiencën e saj në Big Brother.

Vazhdojnë inatet e vjetra, Adi Krasta merr vëmendje me veprimin e

Në një moment Eva u ndal të fliste edhe për Luiz Ejllin, por këtu Krasta e ndërpreu dhe i kërkoi mos të përmendë asnjë emër tjetër, pasi pyetja ishte specifikisht për të.

 

Vite më parë, Adi Krasta refuzoi për dy netë me radhë të përmendte emrin e këngëtarit Luiz Ejlli teksa e prezantonte në Festivalin e RTSH-së. 

Kujtojmë se gjatë eksperiencës në “Big Brother VIP”, Luizi e përmendi Adi Krastën, duke e akuzuar se 10 milion lekët që kishte fituar nga çmimi i “Ethet e së Premtes” nuk i ishin dhënë.