10 Gusht 2018, 14:50

The parents of the NATO officer who killed himself said: This is what he did for several days

Flasin prindërit e oficerit të NATO-s që vrau veten: Ja çfarë bënte prej disa ditësh

XING

Flasin prindërit e oficerit të NATO-s që vrau veten: Ja

Enea Xhaja është 29-vjeçari që i dha fund jetës ditën e djeshme duke pirë fotoksinë. Familjarët e çuan me urgjencë në spital të riun, por edhe pse mjekët u munduan ta sillnin në jetë, fatkeqësisht i riu ndërroi jetë. Enea Xhaja ishte pjesëtar i forcave të NATO-s me detyrë oficer në Bunavi të Vlorës.

Flasin prindërit e oficerit të NATO-s që vrau veten: Ja

Policia dyshon se 29-vjeçari vuante nga depresioni. Familjarët e tij janë shprehur se nuk kanë pasur asnjë debat me të birin, por tregojnë se prej disa ditësh ai qëndronte i hedhur dhe nuk komunikonte me ta. 

Gjithashtu as në punë Enea nuk ka pasur probleme dhe kishte marrë dy ditë leje për të shkuar në shtëpinë e tij në Fier. Do të jenë hetimet e Policisë që do të zbulojnë shkakun pse 29-vjeçari ndërmorri aktin ekstrem për t'i dhënë fund jetës.

Burimi: Panorama

Flasin prindërit e oficerit të NATO-s që vrau veten: Ja