21 Gusht 2019, 14:49

The president becomes a grandfather, the bride of the boy gives birth to a daughter

Presidenti bëhet gjysh, nusja e djalit sjell në jetë një vajzë

XING

Presidenti bëhet gjysh, nusja e djalit sjell në jetë një

Një lajm shumë i ëmbël vjen nga familja e madhe e presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump. Presidenti është bërë gjysh për herë të dhjetë.

Presidenti bëhet gjysh, nusja e djalit sjell në jetë një

Nusja e djalit të tij, Eric lindi një vajzë dhe lajmin e dha vetë ai në Twitter.

Presidenti bëhet gjysh, nusja e djalit sjell në jetë një

“Lara Trump dhe unë jemi të entuziazmuar që mirëpresim në këtë botë, Carolina Dorothy Trump. Ne të duam!”, ka shkruar djali i tij i tretë Donald Trump.

Presidenti bëhet gjysh, nusja e djalit sjell në jetë një

Djali i presidentit, Eric së bashku me djalin tjetër, Donaldin drejtojnë Organizatën Trump, një kompani që administron investimet e familjes në të gjithë botën.

Presidenti bëhet gjysh, nusja e djalit sjell në jetë një

Ndërsa nusja, Lara Trump është producentja dhe prezantuesja e emisionit "Trump Production's Real News Update" që informon mbi të rejat e fundit nga presidenti.

Presidenti bëhet gjysh, nusja e djalit sjell në jetë një

Presidenti bëhet gjysh, nusja e djalit sjell në jetë një

Presidenti bëhet gjysh, nusja e djalit sjell në jetë një

Presidenti bëhet gjysh, nusja e djalit sjell në jetë një

Presidenti bëhet gjysh, nusja e djalit sjell në jetë një