26 Maj 2019, 20:25

The public screams, the Albanian singer: People have the mind to the bytes, not the vocals

Çmendi publikun, kengetarja shqiptare: E kanë mendjen te bythet, jo te vokali

XING

Çmendi publikun, kengetarja shqiptare: E kanë mendjen te bythet, jo

Jo të gjithë e dinë, por para shumë vitesh këngëtarja Ana Kabashi ka qenë pjesë e "Albania Got Talent" dhe "The Voice Of Albania". Ndonëse atje spikati me zërin, Ana komentohet shpesh për format trupore duke u paragjykuar në shumë raste. 

Çmendi publikun, kengetarja shqiptare: E kanë mendjen te bythet, jo

"Kam postuar video duke kënduar, video duke kërcyer, edhe thonë pse nxjerr bythën. Ti je interesuar tek bythet, nuk je interesuar tek vokali im se po të ishe interesuar tek vokali im kishe hyrë në Youtube dhe kishe pa  duke kënduar live, Adele, Beyonce. Beyonce është e bukur, kërcen, këndon dhe nuk i paragjykon njeri këto të jashtmit. Këtu tek ne paragjykojnë", u shpreh Ana Kabashi në "Thumb".

Çmendi publikun, kengetarja shqiptare: E kanë mendjen te bythet, jo

Çmendi publikun, kengetarja shqiptare: E kanë mendjen te bythet, jo

Çmendi publikun, kengetarja shqiptare: E kanë mendjen te bythet, jo

Çmendi publikun, kengetarja shqiptare: E kanë mendjen te bythet, jo

Çmendi publikun, kengetarja shqiptare: E kanë mendjen te bythet, jo

Çmendi publikun, kengetarja shqiptare: E kanë mendjen te bythet, jo

Çmendi publikun, kengetarja shqiptare: E kanë mendjen te bythet, jo

Çmendi publikun, kengetarja shqiptare: E kanë mendjen te bythet, jo

Çmendi publikun, kengetarja shqiptare: E kanë mendjen te bythet, jo