6 Qershor 2023, 16:01

The reason for Kiara's departure from Albania is revealed

Zbulohet arsyeja e largimit të Kiarës nga Shqipëria

XING

Zbulohet arsyeja e largimit të Kiarës nga Shqipëria

Kiara ka postuar sot një foto ku tregon se është larguar nga Shqipëria dhe ndodhet në aeroportin e Stambollit.

Moderatorja do të nisë atje regjistrimet për spektaklin "Kepi i Tundimeve".

Zbulohet arsyeja e largimit të Kiarës nga Shqipëria

Kiara do të drejtojë këtë sezon spektaklin ndërsa ditë pas dite po zbulohen edhe konkurrentët që do të marrin pjesë.

Deri tani është zbuluar Jori Delli, Ronaldo Sharka, Mevlan Shaba me partneren e tij, ndërsa opinioniste do të jetë Monika Lubonja.