26 Gusht 2018, 16:16

The royal family gives the sweet news, Meghan and Harry begin adoption procedures

Familja mbretërore jep lajmin e ëmbël, Meghan dhe Harry nisin proçedurat për birësim

XING

Familja mbretërore jep lajmin e ëmbël, Meghan dhe Harry nisin

Në maj të këtij viti u mbajt dasma mbretërore e Princ Harryt me Meghan Markle, ceremoni e cila tërhoqi vëmendjen e botës dhe të gjithë i kishin sytë nga çifti.

Familja mbretërore jep lajmin e ëmbël, Meghan dhe Harry nisin

Tre muaj pas martesës, duket se Meghan dhe Harry kanë vendosur të zgjerojnë familjen e tyre. Ata kanë nisu proçedurat për të adoptuar një qen.

Familja mbretërore jep lajmin e ëmbël, Meghan dhe Harry nisin

Qenushi që do të vijë shumë shpejt në familje është i racës Labrador, mirëpo emri i tij nuk është bërë ende i ditur.

Familja mbretërore jep lajmin e ëmbël, Meghan dhe Harry nisin