23 Gusht 2018, 18:07

The Serbian singer misguided after Mike, see what they do for her

Këngëtarja serbe e fiksuar keq pas Majk, shihni ç'bën për të

XING

Këngëtarja serbe e fiksuar keq pas Majk, shihni ç'bën

Majk është një prej këngëtarëve më të njohur shqiptarë, këngët e të cilit janë kthyer në hite dhe duket se ai ka mbledhur fansa jo vetëm nga Kosova dhe Shqipëria, por edhe jashtë vendit.

Këngëtarja serbe e fiksuar keq pas Majk, shihni ç'bën

Së fundmi, këngëtarja e njohur serbe, Teodora Dzehverovic, është fiksuar pas Majk.

Këngëtarja serbe e fiksuar keq pas Majk, shihni ç'bën

Ajo ka publikuar në Instastoryn e saj një pjesë të njërës prej këngëve të reperit dhe nuk dihet ende sesi e kanë pritur bashkëkombësit e saj serbë këtë veprim.

Këngëtarja serbe e fiksuar keq pas Majk, shihni ç'bën

Këngëtarja serbe e fiksuar keq pas Majk, shihni ç'bën