17 Mars 2018, 17:59

The telephone number is published: Here is the Lady who solves the problems of the Albanian VIPs

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave shqiptarë

XING

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave

Duket argëtuese, por në fakt nuk është aspak e lehtë: Të qenurit personazh VIP është një punë e vështirë. Duke qenë të famshëm, ata janë nën presionin e të qenit vazhdimisht në sytë e publikut, dhe kjo nuk është e thjeshtë pasi nënkupton se ata duhet të jenë gjatë gjithë kohës në formë e të kuruar. Por ndryshe nga të tjerët, ata kanë një as nën mëngë: Njohin zonjën Anita Marku, e cila mesa duket është përgjegjëse për disa prej trupave të hatashëm që lakmojmë në rrjetet sociale.

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave

Ajo është përfaqësuese e Grupimit të Intolerancës Ushqimore në ADN. Intoleranca ushqimore është një reaksion i trupit ndaj ushqimeve të caktuara që sot konsiderohet një nga faktorët më të rëndësishëm në të qenit mbipeshë dhe të shumë problemeve të tjera shëndetësore për të cilat njerëzit shpesh nuk arrijnë të gjejnë dot përgjigje. 

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave

Që nga fryrjet e pashpjegueshme, dhembjet e kokës, luhatjet e humorit, gastriti, djegjet e stomakut dhe rifluksi gastrik, lodhja kronike, problemet e lëkurës, çrregullimet në jashtëqitje, dhembjet e barkut etj. mund të jenë simptoma të intolerancave ushqimore, gjë të cilën mund ta zbuloni fare lehtë nëpërmjet një TESTI të Intolerancës Ushqimore që është shndërruar në shpëtim për personazhe të shumtë VIP.

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave

Doktoret italianë të specializuar në këtë fushë kryejnë TESTIN e Intolerancës Ushqimore dhe nëse mendoni se është diçka e frikshme apo e ndërlikuar, e keni gabim. Është një TEST shumë i thjeshtë, pa dhembje dhe shumë i shpejtë, i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat, pra edhe fëmijët.

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave

Vetëm një TEST kaq i thjeshtë do t’u japë fund shqetësimeve të cilave nuk i gjenit dot shkakun.

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave

Kjo analizë, do të përcatojë se cilat janë ushqimet ndaj të cilave trupi juaj nuk reagon mirë dhe ekspertët italianë, në bazë të rezultatit të analizës që teston 600 lloje ushqimesh, do t’ju përcaktojnë dietën që do të ndryshojë rrënjësisht shëndetin por edhe pamjen tuaj, veçanërisht tashmë që stina e verës dhe e rrobave të banjës është fare pranë.

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave

Ndaj nëse e keni përzemër trupin tuaj, ne zbuluam numrin e telefonit ku mund të prenotoni takimin që do t’ju ndryshojë jetën: 0696375822 Viber dhe WhatsApp ose në 00393282312012 Viber dhe Whatsapp.

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave

Publikohet numri i telefonit: Ja Zonja që i zgjidh hallet VIP-ave