8 Gusht 2019, 19:01

The transgender model part of 'Victoria's Secret' but the marketing director thinks otherwise

Modelja transgjinore pjesë e 'Victoria’s Secret' ,drejtori i marketingut i ben gjëmën

XING

Modelja transgjinore pjesë e 'Victoria’s Secret' ,drejtori

Lajmi se për herë të parë në historinë e saj, “Victoria’s Secret” ka bërë pjesë të sajën një modele transgjinore ka bërë një bujë të madhe në media. Valentina Sampaio është modelja transgjinore që së fundmi është bashkëngjitur në “Victoria’s Secret”. Për momentin ajo është një ndër emrat më të përfolur në media dhe nuk reshtin komentet në lidhje me këtë ngjarje.

Modelja transgjinore pjesë e 'Victoria’s Secret' ,drejtori

Modelja është bërë pre e shumë komenteve negative nga njerëz që nuk duan kurrësesi që ajo t’iu bashkëngjitet ëngjëjve të Victorias. Një ndër personat që është krejtësisht kundër është dhe drejtori i marketingut të vetë kompanisë.

Modelja transgjinore pjesë e 'Victoria’s Secret' ,drejtori

Ed Razek edhe më parë në një intervistë për “Vogue” është shprehur kundër modeleve me madhësi plus, të cilat sipas tij nuk ngjallin interesin e publikut. Mirëpo më vone ai shfaqi pendesë për fjalët e tij. Këtë herë ai është shprehur se modelet transgjinore nuk duhet të jenë pjesë e shfaqjes sepse shfaqja është një fantazi. Si rrjedhojë e këtij mendimi që mbështet, Ed Razek ka dhënë dorëheqjen nga të qenurit drejtori i marketingut.

Modelja transgjinore pjesë e 'Victoria’s Secret' ,drejtori

Modelja transgjinore pjesë e 'Victoria’s Secret' ,drejtori

Modelja transgjinore pjesë e 'Victoria’s Secret' ,drejtori

Modelja transgjinore pjesë e 'Victoria’s Secret' ,drejtori

Modelja transgjinore pjesë e 'Victoria’s Secret' ,drejtori