5 Maj 2019, 14:10

The video where Khloe imitates Zaimi as he jumps will embellish you the day

Video ku Khloe imiton Zaiminën teksa kërcen do t’ju zbukurojë ditën

XING

Video ku Khloe imiton Zaiminën teksa kërcen do t’ju

Që pas lindjes, këngëtarja Zaimina Vasjari hoqi dorë nga muzika dhe ju dedikua plotësisht vajzës së saj Khloes dhe bizneseve.

Video ku Khloe imiton Zaiminën teksa kërcen do t’ju

Bukuroshja shqiptare është shpesh aktive në rrjetet sociale ku nuk ngurron të publikojë foto dhe video me Khloen e cila nga dita në ditë rritet aq sa ka arritur që sot të imitojë nënën e saj teksa kërcen.

Video ku Khloe imiton Zaiminën teksa kërcen do t’ju

Në një video që Zaimina ka publikuar pak më parë shihet këngëtarja teksa kërcen dhe mbrapa saj qëndron në këmbë Khloe e cila mundohet të imitojë lëvizjet e saj. Në fund të videos së ëmbël, Zaimina e përqafon dhe e puth vajzën e cila siç duket po ecën nën hapat e mamit.

Video ku Khloe imiton Zaiminën teksa kërcen do t’ju

Video ku Khloe imiton Zaiminën teksa kërcen do t’ju

Video ku Khloe imiton Zaiminën teksa kërcen do t’ju

Video ku Khloe imiton Zaiminën teksa kërcen do t’ju

Video ku Khloe imiton Zaiminën teksa kërcen do t’ju

Video ku Khloe imiton Zaiminën teksa kërcen do t’ju

Video ku Khloe imiton Zaiminën teksa kërcen do t’ju