17 Gusht 2018, 00:16

The videos that mad the network, Queen and Meghan are embarrassed to the world

Video që çmendi rrjetin, Mbretëresha dhe Meghan vihen në siklet para botës

XING

Video që çmendi rrjetin, Mbretëresha dhe Meghan vihen në

Së fundmi pjesëtarja më e re e familjes mbretërore, ish aktorja Meghan Markle, ka pasur mundësinë që të udhëtojë në trenin mbretëror me Mbretëreshën rreth 165 km, një udhëtim që s’ka pasur mundësi ta bëjnë as Princ Harry dhe William dhe as Kate.

Video që çmendi rrjetin, Mbretëresha dhe Meghan vihen në

Siç u mësua ato u nisën për një vizitë në Cherishe të Anglisë, por gjatë këtij udhëtimi  Meghan dhe Mbretëresha përjetuan një moment shumë të sikletshëm që u pa nga e gjithë bota.

Video që çmendi rrjetin, Mbretëresha dhe Meghan vihen në

Kur ato zbritën nga treni ju drejtuan makinës, por Maghan mesa duket ende nuk i di mirë rregullat dhe në momentin që i është dashur të hipi në makinë nuk ka ditur sesi të veprojë. Ajo është vendosur në siklet pasi nuk dinte nëse duhet të hipte ajo apo Mbretëresha e para në makinë.

Video që çmendi rrjetin, Mbretëresha dhe Meghan vihen në

Mirëpo Elisabeth II e udhëzoi menjëherë Dukeshën, duke i thënë që të hipi ajo e para në makinë.

“Cila është preference jote?”  e pyet Meghan Markle.

“Vazhdo, ti e para” iu përgjigj 92vjecarja.

“Oh, mirë” – tha Meghan e cila u ndje shumë më e lehtësuar.