18 Gusht 2019, 19:30

The wedding is approaching, so does Blero to impress Afronas on the big day

Dasma po afron, ja ç'bën Blero për t'i lënë mbresa Afronës në ditën e madhe

XING

Dasma po afron, ja ç'bën Blero për t'i lënë

Blero dhe Afrona Dika më 21 shtator të këtij viti, do kurorëzojnë në martesë dashurinë e tyre. Çifti janë në përfundim të parapërgatitjeve për këtë ditë kaq të rëndësishme të jetës së tyre. Dasma do të bëhet në Gjirin e Lalëzit, do ketë mbi 600 të ftuar dhe ftesat janë shpërndarë. Ka mbetur thjesht ndonjë detaj i vogël.

Dasma po afron, ja ç'bën Blero për t'i lënë

Është hera e dytë që Blero ka marrë një vendim të tillë, pas një martese të parë që nuk ishte e shkruar të funksionte. Mirëpo ajo është diçka e lënë pas dhe Blero, shumë i dashuruar me të fejuarën e tij, modelen Afrona Dika, po kujdeset së tepërmi që të duket i denjë dhe perfekt për të ditën e shenjtë të martesës.

Dasma po afron, ja ç'bën Blero për t'i lënë

Blero ka publikuar në instastoryn e tij, një foto nga palestra ku tregon se ai po ushtron për t'u dukur sa më në formë për ditën e madhe.

Dasma po afron, ja ç'bën Blero për t'i lënë

Dasma po afron, ja ç'bën Blero për t'i lënë

Dasma po afron, ja ç'bën Blero për t'i lënë

Dasma po afron, ja ç'bën Blero për t'i lënë

Dasma po afron, ja ç'bën Blero për t'i lënë

Dasma po afron, ja ç'bën Blero për t'i lënë