10 Gusht 2019, 09:32

The well-known Albanian showbiz couple leave the country

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi

XING

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi

Çifti i njohur i showbizit shqiptar, këngët e të cilës prej vitesh janë kthyer në hite e dëgjohen edhe sot, Mihrije Braha dhe Naim Abazi ishin të ftuar së fundmi në emisionin "Sonte" në televizionin T7.

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi

Mihrije dhe Naimi treguan se kanë blerë një apartament në qytetin e Vlorës dhe tashmë janë qytetarë të këtij qyteti.

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi

“Ne tashmë jemi qytetarë të Vlorës, e kemi një apartament atje” tha Mihrija.

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi

“Jemi pajisur edhe me nënshtetësi shqiptare si banorë apo qytetarë të Vlorës” shtoi këngëtarja duke falenderuar edhe presidentin e Republikës së Shqipërisë.

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi

Pas kësaj deklarate është përfolur se çifti do largohet nga vendi i tyre, Kosova për të jetuar në Vlorë.

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi

Çifti i njohur i showbizit shqiptar largohen nga vendi