7 Gusht 2019, 16:31

There are 24 cars in the garage, but the famous singer does not know how to give them

Ka 24 makina në garazh, por këngëtarja e njohur nuk di t'i japë

XING

Ka 24 makina në garazh, por këngëtarja e njohur nuk di t'i

Këngëtarja e njohur, Cardi B ka një garazh plot me makina luksoze dhe të shtrenjta, por asnjërën prej tyre nuk e nget dot. Cardi është e fiksuar në koleksionimin e makinave dhe po ashtu edhe bashkëshorti i saj Offset.

Ka 24 makina në garazh, por këngëtarja e njohur nuk di t'i

Çifti i kanë dhuruar shpesh njëri-tjetrit makina edhe pse Cardi nuk ka një patentë. Sipas miqve të afërt të këngëtares, ajo nuk e merr dot patentën pasi nuk e kalon testin. 

Ka 24 makina në garazh, por këngëtarja e njohur nuk di t'i

Mirëpo kjo nuk e ka ndaluar Cardin të mbledhë në garazhin e saj një koleksion të jashtëzakonshëm makinash.

Ka 24 makina në garazh, por këngëtarja e njohur nuk di t'i

E pyetur pse ka blerë kaq shumë makina kur nuk di t'i japë, Cardi u përgjigj: "Për të bërë fotografi me to".

Ka 24 makina në garazh, por këngëtarja e njohur nuk di t'i

Ka 24 makina në garazh, por këngëtarja e njohur nuk di t'i

Ka 24 makina në garazh, por këngëtarja e njohur nuk di t'i

Ka 24 makina në garazh, por këngëtarja e njohur nuk di t'i

Ka 24 makina në garazh, por këngëtarja e njohur nuk di t'i

Ka 24 makina në garazh, por këngëtarja e njohur nuk di t'i

Ka 24 makina në garazh, por këngëtarja e njohur nuk di t'i