19 Gusht 2019, 20:30

There are two German and Polish tourists who lost in the Albanian Alps

Gjenden dy turistet gjermane dhe polake që humbën në Alpet Shqiptare

XING

Dy turistet e huaja, njëra gjermane dhe tjetra polake që u raportuan të zhdukura në Alpet shqiptare, janë gjetur sot. Dy turistet janë shëndoshë e mirë dhe ndodhen rrugës duke zbritur në Vuthaj. Lajmin e ka bërë të ditur Drejtori i Parkut Nacional, Admir Lalic.

Ato ishin futur në Mal të Zi nga Vermoshi ndërsa makina e tyre ishte gjetur në Plavë.

Burimi: Gazeta Express